Stellingkast - Circulaire onderzoek tool.

 

 

Wat weet u van het verduurzamen van de gemeentelijke gebouwen in Eindhoven? Voor de Gemeente Eindhoven en

!mpuls hebben de Boyscout Designers een onderzoek object ontworpen en geplaatst in het Inwonersplein. Een object waar de burger kan aangeven wat ze vinden van het stadhuisplein en of ze weten waar de gemeente mee bezig is. Het object verteld het verhaal van het circulair verbouwen van de gemeentelijke gebouwen in Eindhoven.

 

Voor de komende tien jaar initiĂ«ren wij vanuit het Boyscout Designer platform samenwerkingen met een verschillende lokale ontwerper, met een hands-on aanpak.  Deze ontwerpers worden gevraagt om een oude kast te zoeken en deze op te knappen, nieuwe waarde te geven en te zorgen dat hij kan dienen als onderzoeksobject, maar ook als nieuwe kast. Van tweede hands kast, naar onderzoek enquete, naar nieuw meubel stuk.

 

De eerste stelling kast is ontworpen door Studio Daan Wubben, het eerste onderzoek is afgerond in januari 2019.